Om os

Donsland er en familievirksomhed beliggende i Dons, Kolding. Vi producerer og forhandler laserskårede produkter til hjemmet og haven, og vi ønsker at inspirere dig til, hvordan du kan indrette dit hjem. Vi har en forkærlighed for natur, blomster og haven, hvilket afspejles i vores produkter. Vi kan godt lide at lave noget, der er lidt anderledes, men som stadig følger de nordiske tendenser. Nogle produkter designer vi selv, men vi lader os også inspirere af kreative mennesker i hele verden. Vi håber, at du har lyst til at følge med i udviklingen af Donsland.

Hvem er vi?

Jeg hedder Malene, og jeg bor sammen med min mand Mike. Vi er begge 27 år og har Alberte fra juni 2019 og Frida og Lærke fra januar 2021. Med en kandidat i controlling skulle jeg efter endt barsel i januar 2022 finde mig et arbejde. Med en stor familie med små børn og en selvstændig mand har jeg brug for et fleksibelt arbejde, som også giver mig lyst til at stå op om morgenen. Mike har altid drømt om at starte en produktionsvirksomhed, og i julen 2021 kunne han heller ikke modstå fristelsen for at købe en laserskærer. Så med mit behov for et levebrød og med Mikes iværksætterånd og tekniske snilde har vi taget chancen og oprettet Donsland Aps.

Bæredygtigt træ

Vi anvender kun FSC-certificeret træ i vores produktion. Dermed sikrer vi at træet kommer fra en ansvarlig skovdrift, hvor der både er taget hensyn til sociale, økonomiske og miljømæssige faktorer.

Kontakt os

Kundeservice har åben mandag til fredag 9-15
Telefon: 61163820 
Hej@Donsland.dk

IMG_6762[1]IMG_6762[1]
Updating…
  • Ingen varer i kurven.